Villa Oliver Hévíz

Keresés
Rólunk

A Villa Oliver Kft. egy magyar tulajdonban lévő, dinamikusan fejlődő, 1000+ férőhely kapacitással rendelkező szállás-szolgáltató vállalkozás 2014 óta, mely minőségi szállás-szolgáltatását Siófokon, Hévízen, Tihanyban, Zalakaroson, Balatonlellén és Budapesten nyújtja. Ismerje meg további szálláshelyeinket is!

www.villaoliver.hu

Rólunk

Villa Oliver Hévíz

A Villa Oliver Apartmanházak Hévíz csendes lakóövezetében találhatóak, gyalogosan elérhető távolságban a központtól és a hévízi termáltótól. Az igényesen felújított apartmanházak különböző méretű, illetve elrendezésű, azonban azonos felszereltségű apartmanokkal, illetve wellness részleggel várják vendégeiket. A modern stílusban berendezett, légkondicionált, külön bejáratú apartmanok befogadóképessége 2-6 fő között mozog, melyek felszerelt konyhával, étkezősarokkal, fürdőszobával, hálószobával és saját erkéllyel rendelkeznek.

Hévíz városa Zala megyében, a Balaton dél-nyugati szegletében, Keszthelytől öt, Budapesttől mintegy 200 km-re, valamint a Sármelléki nemzetközi repülőtértől alig 12 km-re helyezkedik el, változatos természeti tájon.

A Balatonhoz közel, egy varázslatos vidéken található a mediterrán jellegű üdülőváros Hévíz, a maga eredetiségével, szépségével és változatosságával. Hévíz legfőbb nevezetessége a világ legnagyobb, lótuszvirágokkal borított termáltava, egy természeti csoda, az élet forrása. A tó gyógyhatású termálvize 38 méter mélységben egy forrásbarlangban fakad, ahol a feltörő víz 38 fokos.

Villa Oliver 2 - Hévíz

Ha a fürdőkúrától felfrissült vendégek kedvet kapnak a sétához, a jó falatokhoz és a jó borokhoz, akkor pompás kastélyok, öreg várromok és vendégcsalogató csárdák várják a vendégeket, a vidék erdős dombjainak, impozáns hegyoldalainak és kedvelt borvidékének képében. Esténként hangulatos zenés-táncos vacsorán vehetnek részt a szórakozni vágyók.

Az aktív életmód hívei számos sportolási lehetőséget kipróbálhatnak a városban és környékén. Lehet az golf, íjászat, nordic walking, tai chi, jóga, aqua-aerobic, sétarepülés, ballon repülés, de a hagyományos sportokat kedvelők is válogathatnak a lehetőségek közül, pl.: tenisz, futás, úszás, lovaglás. Ki kell emelni, hogy a méltán népszerű Kéktúra érinti a várost. A kerékpárutak fejlődésével egyre népszerűbb a kerékpáros turizmus is. Hévízt kiépített út köti össze Keszthellyel, ahol rá lehet csatlakozni a Balatoni Bringakörútra, vagy lehetőség van a Kis-Balaton élővilágának a megismerésére is kerékpárral, képzett túravezető kíséretében.

Apartmanok   Látnivalók   Kapcsolat